Σεμινάριο Βιοδυναμικής Γεωργίας στη Μεσσαρά


H Μεσσαρά του Ηρακλείου Κρήτης υποδέχεται αυτόν τον Σεπτέμβρη, με μία σημαντική διοργάνωση για τον αγροτικό κόσμο και όχι μόνο!
Το σεμινάριο με τίτλο: «Γροικώ της Γης τσι Πεθυμιές. Βιοδυναμική Γεωργία: Θεωρία και Πράξη» θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, 2015 στους Βώρους και απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιεργητές, γεωπόνους, παραγωγούς, αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν τη γη και θέλουν να μάθουν πως μία μέθοδος καλλιέργειας μπορεί να συνδυάσει γόνιμα εδάφη, πιο υγιή φυτά και τροφή ανώτερης διατροφικής αξίας.

Στις 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή διάλεξη με στόχο τη γνωριμία του κοινού με τη βιοδυναμική γεωργία και τα οφέλη της, στο αμφιθέατρο του Κέντρου Έρευνών, στους Βώρους.

Το σεμινάριο θα ακολουθήσει τις δύο επόμενες ημέρες στον ίδιο τόπο, ενώ το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, θα γίνει και πρακτικό εργαστήριο με επίσκεψη σε κτήματα.

Εισηγητής είναι ο Μάριος Δεσύλλας, γεωπόνος Γ.Π.Α., σύμβουλος βιοδυναμικής γεωργίας και συντονιστής του Εν Δυνάμει – της Ελληνικής Ομάδας για τη Βιοδυναμική Γεωργία. Τα

Tην οργάνωση του σεμιναρίου έχει αναλάβει: Ο Σπόρος – Κέντρο Δημιουργικής Έκφρασης & Θεραπείας σε συνεργασία με το Εν Δυνάμει.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κ. Πατρίνα Μπακογιώργου στο: 28920 45062 και 693 7198662 και στο infosporos@gmail.com  ή επισκεφτείτε τοwww.facebook.com/kentrosporos .