Πιστοποιημένο 11ήμερο Σεμινάριο Permaculture (PDC)

H Re-Green, το Οικοτουριστικό Κέντρο στη Σελιάνα Αχαϊας με χαρά ανακοινώνει 
το 3ο Permaculture Design Course που θα πραγματοποιηθεί 26 Ιουνίου με 7 Ιουλίου 2014 Εισηγητής: Dr. Rod Everett, Βοηθοί Εισηγητού: Mill Millichap και Μάριος Δεσύλλας.

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη. Αν δεν σωθεί, εγώ φταίω.  Νίκος Καζαντζάκης

“Η μόνη ηθική απόφαση είναι να αναλάβουμε την ευθύνη της ίδιας μας της ύπαρξης και αυτής των παιδιών μας. Η ώρα είναι τώρα!” Bill Mollison

Το σεμινάριο δείχνει το δρόμο για μια συνειδητή ζωή, ακολουθώντας ένα σχεδιαστικό σύστημα το οποίο ενσωματώνει όλες τις συνιστώσες του οικοσυστήματος σε μια ολιστική προσέγγιση για την αειφόρο διαβίωση και πρακτική!Το σεμινάριο θα οδηγήσει στην απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένου Διπλώματος Permaculture (PDC) 80 Ώρες Διδασκαλίας στην Αγγλική Γλώσσα

Κόστος Σεμιναρίου : 380 Ευρώ. Συμπεριλαμβάνεται πλήρης διατροφή (χορτοφαγική)
Το σεμινάριο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία απόκτησης ιδιαίτερα εποικοδομητικής γνώσης, υπό την καθοδήγηση και διδασκαλία καθηγητών με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της Permaculture, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 11 ημέρες και απαιτεί την πλήρη παρακολούθηση και παραμονή των μαθητών στον χώρο διεξαγωγής. 

Αποτελεί ένα βιωματικό σεμινάριο, το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να χτίσουμε δεσμούς αλληλοϋποστήριξης και συνεργασίας μεταξύ των μελών, καθώς θα ιχνηλατούμε το μονοπάτι της αειφορίας και της βιωσιμότητας. Και όλα αυτά μέσα σε ένα πνεύμα χαράς και δημιουργικότητας.


Διαμονή: 
1. Ελεύθερο Camping (με δικό σας εξοπλισμό) 15 ευρώ.
2. Διαμονή στο Παραδοσιακό Πανδοχείο μας σε 4κλινα δωμάτια 100 Ευρώ. 

Τοποθεσία
Στο Οικοτουριστικό κέντρο Re-Green, το οποίο βρίσκεται στο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους 
χωριό Σελιάνα, 160 χλμ από Αθήνα στη Βόρεια Πελοπόννησο.

Πλησιέστερος Σιδηροδρομικός Σταθμός: Προαστιακός Κιάτου με ανταπόκριση λεωφορείου για Ακράτα. (Δυνατότητα μεταφοράς στο χώρο μας κατόπιν συνεννόησης). 

50 Ευρώ Έκπτωση προσφέρεται σε όσους αποφασίσουν να έρθουν ποδηλατώντας στο κέντρο διεξαγωγής τους σεμιναρίου (Η διαδρομή περιλαμβάνει απότομη ανάβαση 18 χλμ). 


Πληροφορίες – Κρατήσεις 
 info@re-green.gr
facebook page Re-Green
Φλέρυ @ +306948407233
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλείσθε να κάνετε κράτηση το 
συντομότερο