ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ - απο το κτήμα στην πόρτα σας!!!

Το «Αγρόκτημα στον Όλυμπο» αποτελείται από έναν πιστοποιημένο βιολογικό λαχανόκηπο και ένα μελισσοκομείο. Βρίσκεται στην περιοχή του Λιτόχωρου, στους πρόποδες του Ολύμπου, αλλά και λίγες εκατοντάδες μέτρα από τη θάλασσα. Ο συνδυασμός του βουνού με την θάλασσα παράγει ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα που δίνει μια ξεχωριστή χροιά σε όλη την παραγωγή μας.
image
Τα λαχανικά είναι διαλεγμένες ντόπιες ποικιλίες κυρίως, οι οποίες μπορεί μεν να παράγουν λιγότερες ποσότητες από τα υβρίδια, όμως η γεύση τους θυμίζει τα αθώα χρόνια του παρελθόντος μας. Χωρίς χημικά φάρμακα και λιπάσματα, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε πλήρως αγνά και νόστιμα προϊόντα.

image

Το μελισσοκομείο μας αποτελείται από ντόπιες μέλισσες (apis mellifera macedonica). Κάποια σμήνη χρησιμοποιούνται στο αγρόκτημα για την παραγωγή βασιλικού πολτού και τα υπόλοιπα βρίσκονται όπου βρίσκονται οι ανθοφορίες! Προσέχουμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ πότε και πως εκτελούμε τους εποχιακούς μελισσοκομικούς χειρισμούς μας, ώστε να δίνουμε στους πελάτες μας αγνό πρωτογενές μέλι, βασιλικό πολτό, πρόπολη, βάμμα πρόπολης και γύρη από τον Όλυμπο.
demo-image
Παράδοση κατ΄ οίκον
Το «Αγρόκτημα στον Όλυμπο» φέρνει τα φρέσκα λαχανικά από το χωράφι στο τραπέζι σας (σε Κατερίνη - Θεσσαλονίκη) χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση! Αφού συγκομίσουμε, επικοινωνούμε μαζί σας για την παραγγελία σας, την οποία και φέρνουμε κατ’ ευθείαν στο χώρο σας, αποφεύγοντας έτσι τους μεσάζοντες και τη μακροχρόνια συντήρηση.
Έτσι, με τη φρεσκάδα των προϊόντων μας, υποσχόμαστε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των λαχανικών που φτάνουν στο τραπέζι σας.

Πληροφορίες:
Μιχάλης Κατσαμάκας, Χριστίνα Ανδρεούλη 
Αγίου Γεωργίου 72, 60200, Λιτόχωρο, Πιερία, Ελλάδα
 6936.681125
 e-mail - info@agrolympos.gr