7η Έκθεση Τροφίμων & ΠοτώνΘα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Μετρό στο Σύνταγμα, από 22 έως και 24 Νοεμβρίου 2012. Διοργάνωση: Vertical Communications. Πληροφορίες:  210-9245577, n.psomiadis@verticom.gr

Η φθινοπωρινή έκθεση θα παρουσιάσει στο κοινό παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή παραγωγών και τυποποιητών όλης της γκάμας των ποιοτικών προϊόντων που πα
ράγονται στην χώρα μας.

Εξαιρετικό μελί Ταΰγετου, παραδοσιακά αλλαντικά και ζυμαρικά από την Μεσσηνία, γλυκά κουταλιού, χυλοπίτες από την Καρδίτσα, παραδοσιακός χαλβάς παξιμάδια και τυροκομικά από την Κρήτη, γευστικό παρθένο λάδι από την Καλαμάτα και δεκάδες άλλα εξαιρετικά και μοναδικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα θα δώσουν άρωμα και γεύσεις ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές που περιμένουν με αγωνία την διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Η διοργάνωση στοχεύει στην ενημέρωση την προβολή και πώληση των προϊόντων του σημαντικού κλάδου των τροφίμων, απευθείας στον καταναλωτή.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας είναι 9:00 – 21:00.

Ο Χώρος:
Η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αττικό Μετρό βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου εκθεσιακού χώρου είναι -πέρα από την υψηλή αισθητική- η τεράστια επισκεψιμότητα.